Paikallisen musiikin joulukalenteri

Paikallisen musiikin joulukalenteri soi lauantaista aattoon asti Voiman taajuudella – Yleisöäänestyksen voittaja pääsee keikalle Virastoon

Luukkuja avataan eetterissä joulukuussa arkisin ja sunnuntaisin kello 10.15. Uusinta kuullaan iltapäivälähetyksessä kello 16.30 joka päivä aattoon asti. Jouluaaton kalenteri aukeaa poikkeuksellisesti kello 8.30 ja 11.30. Yleisöäänestys starttaa joulupäivänä 25. joulukuuta ja voittaja paljastetaan Radio Voimassa 7.1.2019.

Lauantaisin kalenteri aukeaa kello 9.15 ja 15.15. Radio Voiman taajuudet: Päijät-Häme 98,6 MHz, Itä-Häme 94,9 MHz. 

Bändit päivitetty 1.12.2018

Musaluukku 1  The Moments - Fatboy  
Musaluukku 2 Varjottaret – Kuilu  
Musaluukku 3 UN -Obligations  
Musaluukku 4 Tuomas Kärkinen & Wanted – Tuulimyllyt  
Musaluukku 5 Adam & Eve – Till The Day I Die  
Musaluukku 6 The Shchadenfreuders – Yeah? Yeah!  
Musaluukku 7 Ylävire – Minä ja me  
Musaluukku 8 The Duster – Menace To The Core  
Musaluukku 9 Antti Kuosmanen band – Surunparantaja  
Musaluukku 10 Saara Tallqvist – Mustaa magiaa  
Musaluukku 11 Rombos – Hangover  
Musaluukku 12 No More Clothes – Look At me Now  
Musaluukku 13 MiikaJohannes – Mitä toivoimme  
Musaluukku 14 Melisa  – Mua sattuu  
Musaluukku 15 Matti Turunen – Elämän kiitos  
Musaluukku 16 Lifting Peaks – A Little Love  
Musaluukku 17 Late Night Harvesters – Lemmen viemää  
Musaluukku 18 Läpinäkyvä ikkuna – Uneton  
Musaluukku 19 Kiowan Dynamo – Haloo  
Musaluukku 20 Jussi Niemistö & Ystävät – Rakkaani kanssa kirpputorilla  
Musaluukku 21 Saaga – Jälleen seison mä taas  
Musaluukku 22 Eevi – Intoxicant  
Musaluukku 23 Etelärinteen pojat – Lullaby of Birdland  

Musaluukku 24 Jadelia – Oi, näytä tähti tie

 

 

 

----------

Radio Voiman taajuudella avataan jo neljännen kerran joulukuussa paikallisen musiikin joulukalenterin luukkuja. Kalenteriin hakeneita yhtyeitä oli tänä vuonna noin 40. Radio Voiman, Lahden Keskusmusiikin ja Ortega ukulelen joulukalenterin luukkuihin pääsi 24 bändiä.

– Erityisen iloinen olen uusista hakijoista, joita oli tänäkin vuonna todella paljon, Radio Voiman juontaja Eeva Ristkari sanoo.

Musiikkia on kalenterissa tarjolla jälleen laidasta laitaan. Mukana on rockia, räppiä, metallia, popmusiikkia, edm-meininkiä, rautalankaa ja perinteistä suomalaista iskelmää myös.

– Olen todella yllättynyt, kuinka kovatasoisia hakijoita pyrki kalenteriin mukaan. Oli myös mukava huomata, että seassa oli paljon musiikkipiireistä tuttuja nimiä, Lahden Keskusmusiikin kauppias Mikko Lignell sanoo.

Joulukalenteriin osallistuneista bändeistä yleisö äänestää suosikkinsa keikalle Ravintola Virastoon perjantaina 1.2.2019.

Lisäksi samana iltana esiintyy toinen bändi, jonka valitsee Radio Voiman toimituksen ja Keskusmusiikin valinta.

Yleisöäänestys starttaa joulupäivänä 25. joulukuuta ja voittaja paljastetaan Radio Voimassa 7.1.2019.

Luukkuja avataan eetterissä joulukuussa arkisin ja sunnuntaisin kello 10.15. Uusinta kuullaan iltapäivälähetyksessä kello 16.30 joka päivä aattoon asti. Jouluaaton kalenteri aukeaa poikkeuksellisesti kello 8.30 ja 11.30. Yleisöäänestys starttaa joulupäivänä 25. joulukuuta ja voittaja paljastetaan Radio Voimassa 7.1.2019.

Lauantaisin kalenteri aukeaa kello 9.15 ja 15.15. Radio Voiman taajuudet: Päijät-Häme 98,6 MHz, Itä-Häme 94,9 MHz. Verkossa radiota voi kuunnella osoitteessa radiovoima.fi

#pmjk #radiovoima

Päivitetty 27.11.2018

------

Paikallisen musiikin joulukalenterin ilmoittautuminen alkoi

Paikallisen musiikin joulukalenteri toteutetaan jo neljännen kerran. Radio Voima, Keskusmusiikki Lahti ja Ortega ukulele -joulukalenterin luukkuihin pääsee 24 bändiä mukaan.

- Odotan kovatasoista joulukalenteria, Lahden Keskusmusiikin kauppias Mikko Lignell sanoo Radio Voiman haastattelussa.

Radio Voiman toimitus valitsee luukkujen taakse päätyvät kappaleet. Ehtona kalenteriin pääsemiselle on, että bändin jäsenten tulee asua Radio Voiman FM-taajuuden kuuluvuusalueella (Päijät-Häme 98,6 MHz, Itä-Häme 94,9 MHz).

Yleisö äänestää kalenteribändeistä suosikkinsa livekeikalle alkuvuodesta!

Kappale ja bändin yhteystiedot tulee toimittaa Radio Voiman studio@radiovoima.fi mp3- tai wav-tiedostona. Fyysisen levyn voi toimittaa Mediakulmaan (Hämeenkatu 5 Lahti).
Laita hakemukseen mukaan haastattelua varten bändin yhteyshenkilö ja yhteystiedot, bändin jäsenet ja mahdolliset kotisivut ja somekanavat.

Jos on kysyttävää, voit laittaa sähköpostia eeva.ristkari@radiovoima.fi. Aikaa biisin lähettämiseen on sunnuntaihin 25. marraskuuta kello 12.

Edellisten joulukalenterien voittajat eivät saa osallistua kisaan, mutta muut aikaisemmin mukana olleet bändit saavat. Joulukalenterin voittajabändit eivät saa keikasta erillistä keikkapalkkiota. Yleisöäänestyksiä eniten keränneen bändin lisäksi Radio Voima ja Keskusmusiikki Lahti valitsevat samalle illalle toisen esiintyjän joulukalenteribändien joukosta.
Bändiäänestys alkaa 25.12.2018 radiovoima.fi-sivustolla.

Kalenteri aukeaa joulukuussa arkisin kello 10.15. Uusinta kuullaan iltapäivälähetyksessä kello 16.30 joka päivä aattoon asti. Lauantaisin kalenteri aukeaa kello 9.15 ja 15.15.

Viime vuonna ääniä annettiin yli 2000 ja eniten ääniä sai KakSanaa Nastolasta. Raadin valintana illan toiseksi esiintyjäksi valittiin Riikka Jaakkola.

 

 

#radiovoima