Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutut ammattitanssijat lähtivät kiertueelle, Tanssien Tähtiin Show -kiertue pysähtyy Lahdessa marraskuussa

Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelmasta tutut ammattitanssijat tekivät viime keväänä kiertueen kolmellatoista paikkakunnalla. Nyt syksyllä on järjestetty lisänäytöksiä neljällätoista paikkakunnalla. 

– Show on myös ammattitanssijoille todella rankka. Esiintyjät ovat itse laatineet koreografian esitykseen, kertoo Elevent Groupin toimitusjohtaja, tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg Radio Voiman haastattelussa.

Helena Ahti-Hallberg on myös vastuussa näytöksen puvustuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Hän kertoo, että toimitusjohtajan rooliin on kuulunut myös pukujen paikkailua, strassien kiinnittämistä ja joka kolmannen esityksen jälkeen puvut on pesty.

Tunnin show tuo ensimmäistä kertaa samalle lavalle tanssimaan Ansku Bergströmin, Marko Keräsen, Kia Lehmuskosken, Jurijs Trosenkon, Jutta Heleniuksen, Sami Heleniuksen, Saana Akiolan, Katri Mäkisen sekä Mikko Ahdin ja Jani Rasimuksen. Esityksessä päästään tutustumaan tanssijoiden omiin tähtihetkiin ja näkemään ryhmä- ja parinumeroita.

Tanssien Tähtiin show Sibeliustalossa tiistaina 19. marraskuuta kello 18.

Kuuntele Radio Voiman haastattelusta, miten Helena Ahti-Hallberg kommentoi Tanssi tähtien kanssa -ohjelmassa viime sunnuntaina arvottuja pareja!

Audio icon Lataa podcast (26.93 MB)