Ruuhkia Vantaalla aiheuttanut Fazerin drive-in-myyntipiste lauantaina Lahdessa

Vantaalla sijaitsevan Fazerin vierailukeskuksen edustalla kaksi viikkoa sitten avattu drive-in-myyntipiste tuodaan päiväksi Lahteen lauantaina 25.4. Fazer tarjoaa myyntipisteen kautta kuluttajille mahdollisuutta ostaa pakasteena ravintola- ja hotelliasiakkaille tarkoitettuja leipomotuotteita, jotka uhkaavat joutua hävikkiin. Suuren suosion saavuttanut drive-in-myyntipiste tuodaan nyt kuluttajien toiveesta pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

 

Suuri määrä Fazerin hotelli- ja ravintola-alan asiakkaille suunnattuja leipomopakastetuotteita on joutumassa hävikkiin lähes seisahtuneen liiketoiminnan vuoksi. Ruokahävikin ehkäisemiseksi Fazer Leipomot avasi tiistaina 7.4. Vantaan Fazerilaan tilapäisen, drive-in-periaatteella toimivan myyntipisteen, josta kuluttajat voivat ostaa näitä tuotteita pakasteena kotiin. Drive-in-myyntipisteen suosio ylitti kaikki Fazerin odotukset, ja monet asiakkaat intoutuivat ensimmäisinä päivinä jonottamaan tuotteita useiden tuntien ajan. 

 

”Valtavan suosion saavuttaneen myyntipisteen ansiosta ruokahävikkiä on saatu vähennettyä jo kymmeniä tuhansia kiloja. Monet suomalaiset ostavat nyt mielellään ruokaa pakkaseen, kun kotivaraa pyritään kerryttämään”, sanoo Fazer Leipomoiden toimitusjohtaja Markus Hellström.

 

Drive-in-myyntipiste avataan lauantaina Vuohelan leipomon pihaan

 

Drive-in-myyntipiste avataan Lahdessa Vuohelan leipomon parkkialueelle. Asiakkaan ei tarvitse nousta autosta tilausta tehdessään, ja kaupankäynnin kontaktit on minimoitu. Hygieniasyistä vain korttimaksu on mahdollinen.  Saatavana on valmiiksi koostettu tuotekassi, joka sisältää pakastettuja suolaisia ja makeita leipomotuotteita sekä Fazerin makeistuotteita. Lisäksi tarjolla on erikseen myytäviä irtomakeislaatikoita. 

 

”Monet suomalaiset ovat toivoneet drive-in-myyntipistettä myös muille paikkakunnille. Lahti on meille tärkeä kaupunki, sillä työllistämme alueella noin 550 ihmistä. Fazerilla on Lahdessa kaksi leipomoa, oma mylly sekä rakenteilla oleva ksylitolitehdas, ja siksi Lahti oli meille luonnollinen valinta”, jatkaa Hellström.

  

Fazer Bakery Drive-In Store, Lahden myyntipiste 

 

  • Osoite: Fazer Leipomot Oy, Vuohelan leipomon parkkialue, Moukarikatu 8, 15700 Lahti
  • Aukioloaika: lauantai 25.4. klo 11-17
  • Lisätietoja: fazer.fi/driveinlahti

Fazer Leipomoiden toimitusjohtaja Markus Hellström kertoi tarkemmin lauantaista Radio Voiman keskiviikkoiltapäivässä. Kuuntele haastattelu alta.

 

Audio icon Lataa podcast (7.94 MB)