Paula Koivuniemi - "Haluan nähdä vielä maailmaa lisää"

Paula Koivuniemi heräili Radio Voiman haastatteluun Oliver-kissansa kanssa. Kissa on asunut Koivuniemen kanssa myös New Yorkissa, mutta nauttii nykyään emäntänsä tarjoilemaa merikala-aamiaista Helsingissä. Koivuniemi itse keittää aamupalaksi  puuroa ja lenkkeilee päivittäin kahdesta kolmeen kertaan yhdessä managerinsa 2,5-vuotiaan Siru-koiran kanssa.
- Sohvahan on tosi mukava paikka, mutta kyllä minä suosittelen lenkkeilyä, varsinkin nyt kun ilmat ovat aivan ihanat. Kun lähtee lenkille, niin siinähän voi suunnitella päivän juttuja tai tulevaa. Jos lähtee toisen henkilön kanssa, niin saa keskustella ja matka taittuu hienosti. Sitten voi pysähtyä kahville, tai mennä vaikka lounaalle, Koivuniemi kuvaili ja kertoi samalla palkitsevansa itsensä välillä hyvin hoidetusta työstä leivoskahveilla kotitalonsa alakerrassa sijaitsevassa Kakkugalleriassa.

Koivuniemi lomailee vuoden 2020 alussa
- Täytyy käydä jossain vähän tuulettumassa ja hakemassa jotain kivoja koruja, kenkiä ja vaatteita. Mehän asuimme New Yorkissa. Dubaissa tykkäämme kanssa käydä. Siellä on hyvät ilmat. Emme suunnittele yhtään mitään, kun lähdemme lomalle. Herättyämme menemme syömään ja katsomme mitä teemme. New Yorkissa eniten pyöräilemme. Suosittelen kaikille New Yorkissa polkupyöräilyä, siellä on hienot tiet. Sillä tavalla näkee kaupungin ihan eri tavalla, innosti Koivuniemi.

Miten olet oppinut valikoimaan ja sanomaan elämässäsi myös ei?
- Vaikeaahan se on kyllä ollut kieltäytyä kaikesta, mutta sen oppii siitä, kun ottaa liikaa asioita ja väsyy. Siitä pitää ottaa se oppi ja sanoa ”ei, näin ei voi tehdä”. Elämä on kuitenkin aika lyhyt. Siinä pitää nauttia joka hetkestä. Nytkin katson puistoon, ihmiset menevät siellä ja keskustelen sinun kanssasi mukavista asioista. Tämäkin on hyvä hetki. Puurokattila on tuolla jo tulossa ja lähden kohta Siru-koiran kanssa ulos. Elämä pitää ottaa hetkissä ja nauttia niistä. rohkaisi Koivuniemi.

Koivuniemi on mielestään tehnyt ja saanut elämässään paljon asioita.
- Mutta kyllähän minulla on tuo matkustaminen semmoinen asia, että haluan nähdä vielä maailmaa lisää. Se on minun juttu.

Paula Koivuniemi esiintyy Lahden Messukeskuksessa XXL Mössö -tapahtumassa pe 15.11.2019

Audio icon Lataa podcast (11.49 MB)