Keskustelu sataman ja urheilukeskuksen visiosta: ”Seuraavan vision laatimiseen pitää ottaa yrittäjät mukaan”

sataman visio 2030 jukka riikonen vili uuskallio arto korhonen
Arto Korhonen, Vili Uuskallio ja Jukka Riikonen.

Eeva Ristkarin johtamassa keskustelussa sataman ja urheilukeskuksen välisen alueen mahdollisuuksia pohtivat Etelä-Suomen Sanomien toimittaja Vili Uuskallio, Lahden Järvimatkailun ravintola- ja laivaliikennevastaava Jukka Riikonen ja kiinteistösijoittaja, Kinos Property Investmentin yrittäjä ja toimitusjohtaja Arto Korhonen.

Lahden kaupungin omana työnä laadittu visio käsittää sataman ja urheilukeskuksen välisen alueen Ranta-Kartanon, Kisapuiston, Sibeliustalon ympäristöineen, sataman, rantaväylän, Pikku-Vesijärven puiston, Lanupuiston, Teivaan sataman sekä urheilu- ja messukeskuksen ympäristöineen.Työryhmän laatimassa visiossa on ideoita robottibussista messukeskuksen ja Sibeliustalon välille sekä satamaan tulevasta kelluvasta maauimalasta, jossa olisi saunoja ja ravintolapalveluita. Keskustelussa pohditaan, millainen alue voisi olla 2030 ja mitä hyvää visiossa on.

Podcastista selviää, mitä mieltä keskustelijat ovat rinnehissistä, kiipeilypuistosta ja minkälainen olisi heidän oma visionsa alueesta vuonna 2030! Kuuntelemalla saat myös tietää, mitä Arto Korhonen alkaisi pikaisesti laatia ja minkä Jukka Riikonen vetäisi matalaksi. Entä mitä Vili Uuskallio lähtisi heti toteuttamaan?

Audio icon Lataa podcast (79.33 MB)