Keikoille palannut Jukka Poika nöyränä tulevasta: Nyt on uudet ajat, uudet puitteet

- Nyt on uudet ajat, uudet puitteet. Ihan jännää tää nykymeininki, Jukka Poika summaa fiiliksiään keikkojen suhteen Koronapandeamian aikana Radio Voiman Kristoffer Ignatiuksen haastattelussa. Ylimääräisen ajan muusikko on viettänyt perheen pienokaisen kanssa kotona.

Tuleva syksy ja tulevaisuus on artistille yhtä mysteeri kuin kenelle muulle tahansa.

- Kaikki riippuu olosuhteista, mihin tää tilanne menee. Voi olla hyvinkin, että tulee eläväinen keikkavuosi tai sitten hiljaisempi. Toivottavasti ensi kesälle päästään festaroimaan, sekään ei vielä ole 100% varmaa. Täytyy tässä vain nöyränä kattella. Kyllä studiossa tulee senkin edestä luuhattua, hän miettii.Jukka Poika tunnetaan lukuisista hiteistään, joista välittyy rento ja aurinkoinen fiilis. Reggaemusiikkia muun muassa esittävä laulaja on yleisön suosikki ja useille hänen biisinsä edustavat kesää ja lomafiilistä.

- Mä oon ollut oikeestaan käynnistelyn ekspertti viime aikoina. Mulle tuntuu sopivan tällainen slotti, missä aletaan herättelemään ihmisiä, jos sitten iltaan/yöhän mennessä vaihtuu joku tällainen kiivaampi syke. Tää on ollut erinomaista sellaista lämmittely ja aloittelumusaa. Se on mun erikoisalaa, Jukka Poika hymyilee kuvaillen musiikkiaan ja esiintymispaikkaansa monilla festareilla illan ensimmäisten artistien joukossa.

Mitä on Jukka Pojan keikka vuonna 2010?

- Kyllä ne ilmiselvät (hitit) on siellä + matkan varrelta erikoisuuksia. Ehkä spesiaaliteetti on se, että setissä on hyvin erilaisia kappaleita, riippuen ovatko ne 2000-, 2010 tai 2020-luvuilta! Hommat on silleen eläneet hauskasti. Voi löytyä uusia suosikkeja vuosien takaa, Jukka Poika kertoo ja viittaa sanomisillaan monipuoliseen uraansa, johon mahtuu vuosikymmeniä ja eri tyylejä. Kaikkea hän ei kuitenkaan keikoistaan paljasta, ne tulee kokea itse.

Jukka Poika esiintyi Lahdessa keskiviikkona 22.7. Mukkula Beach Clubilla

Jukka Pojan kotisivut

Kuuntele koko haastattelu:

Audio icon Lataa podcast (10.51 MB)