Kassillinen joulumieltä vähävaraisille - Lions Club tarjoaa mahdollisuuden tehdä hyvää lauantaina 8. joulukuuta

Tee Hyvä Teko on konkreettista apua ja runsaasti hyvää mieltä eri osapuolille tuottava kampanja, jonka avulla lionsklubien jäsenet keräävät kaupoissa asioivilta asiakkailta ruokalahjoituksia.

Kampanja toteutetaan jo yhdeksättä kertaa ja Lahden seurakuntayhtymän diakoniatyö toimittaa keräystuotteet jouluksi vähävaraisille avuntarvitsijoille. Joka vuosi ihmiset ovat lahjoittaneet myös lapsille suunnattuja leluja, vaatteita ja jalkineita, jotka ohjataan Mannerheimin lastensuojeluliiton kautta edelleen toimitettaviksi.

Tänä vuonna Tee Hyvä Teko -kampanjassa on mukana Lahden alueella kuusi lionsklubia. Keräystä tekeviä leijonia näkyy lauantaina 8.12. 2018 klo 11–15 seuraavasti: LC Lahti /Ankkurit (Citymarket -Karisma), LC Lahti /Laune (Citymarket Laune), LC/Lahti Masto (S-market Syke), LC/Lahti Vellamot (Prisma Laune) ja LC Nastola K –Supermarket Nastola.

Lions Club Lahti/Vellamoiden luoma keräys on vakiinnuttanut asemansa leijonien joulunaluskampanjana ja sitä järjestetään nykyään ympäri Suomea eri kaupungeissa.

Radio Voiman haastattelussa LC Lahti/Vellamoiden presidentti ja kampanjan alkuperäinen ideoija Heidi Sihvonen.

Toimittaja: Aleksi Sammalisto

Audio icon Lataa podcast (8.14 MB)