Heinolan musikaalirevyy kiinnostaa yleisöä "Tarve livekokemiselle on suurta"Radio Voiman Kristoffer Ignatius soitti Musiikkiteatteri Intopiukeen toiminnanjohtaja Satu Nipulille Heinolaan. Musiikkiteatteri Intopiukeen väki suuntaa kirjaimellisesti uuteen nousuun Heinolan Siltasaaressa esitettävässä revyyssä heinäkuussa. Ensi-iltaa juhlistetaan loppuumyydyllä näytöksellä 14.7. 

Kolmena edeltävänä kesänä terassirevyyt ovat olleet huippusuosittuja - jopa niin suosittuja, että revyitä on esitetty suurelta osin loppuunmyydyille katsomoille. Suosio jatkuu edelleen entistä kovempana.

- Ihmiset ovat löytäneet tälläkin kertaa mukaan, sillä ensimmäiset näytökset ovat loppuunmyytyja ja paikkoja on enää saatavilla vain viiimeisiin esityksiin. 
Lipunmyynti räjähti heti käyntiin, kun me pystyttiin esitys tekemään. Ensimmäiset kuusi esitystä näyttäisi olevan loppuunmyytyja, mutta viimeiseen neljään mahtuu vielä nopeimmat, Nipuli kiittelee.

Satu Nipulin mukaan tarve yhteiselle kokemiselle on ollut kova, nimenomaan livekokemiselle. Tämä selittää hänen mielestään lipunmyynnin suurta suosiota.

Revyyn toteutumisen suhteen Musiikkiteatteri Intopiukeessa elettiin jännityksessä pitkälle kevääseen. Hallituksen myönnytys alle 500:n hengen tapahtumien järjestämisestä tarjosi odotetun mahdollisuuden, johon Intopiukeessa tartuttiin saman tien.

Revyylle tuttuun tapaan Uuteen nousuun –terassirevyyssä nähdään vauhdikkaita
musiikkinumeroita ja lukuisia hauskoja hahmoja. Myös monet ajankohtaiset asiat ja ilmiöt saavat kyytiä revyylavalla.

Uuteen nousuun –terassirevyytä esitetään Siltasaaressa, Café Kailaan rantalavalla 14.7.-25.7. Esityksiä on yhteensä kymmenen. Esitys toteutetaan tuttuun tapaan paikallisin voimin. 

Lavalla nähdään Satu Nipuli, Minna Heinonen ja Eeva Rantala, sekä muusikko Tuomas Orasmaa. Terassiteatterissa yleisöllä on lupa ottaa rennosti ja nauttia hauskasta musiikkiteatterista ja samalla nauttia virvokkeita.

Lue lisää ja varaa liput täältä

Kuuntele haastattelu:

Audio icon Lataa podcast (6.07 MB)