Ilmoittautuminen Paikallisen musiikin joulukalenteriin

Ilmoittautuminen
Radio Voiman & Möysän Musaklubin
paikallisen musiikin joulukalenteriin

Radio Voiman toimitus valitsee luukkujen taakse päätyvät kappaleet. Ehtona kalenteriin pääsemiselle on, että bändin jäsenten tulee asua Radio Voiman FM-taajuuden kuuluvuusalueella (Päijät-Häme 98,6 MHz, Itä-Häme 94,9 MHz).
Kahden edellisen vuoden voittajat eivät saa osallistua kisaan, mutta muut aikaisemmin mukana olleet bändit saavat.
Kappale ja bändin yhteystiedot tulee toimittaa Radio Voiman toimitukseen studio@radiovoima.fi mp3- tai wav-tiedostona. Fyysisen levyn voi toimittaa Mediakulmaan Hämeenkatu vitoseen.
Yhteystiedot toimitus tarvitsee haastattelua varten. Laita biisin mukaan mieluusti vähän tarinaa jo valmiiksi bändistä ja mahdolliset kotisivut yms. Kerro myös osallistutteko yleisöäänestykseen.

Jos on kysyttävää, voi soittaa toimituksen numeroon 044 736 0541 tai laittaa sähköpostia toimitus@radiovoima.fi. Aikaa biisin lähettämiseen on keskiviikkoon 22. marraskuuta kello 16:een.
Yleisö äänestää kalenterista oman suosikkinsa keikalle perjantaina 9. helmikuuta 2018. Lisäksi radion ja Möysän Musaklubin yhteinen raati valitsee toisen esiintyjän samalle illalle.
Voittajabändit eivät saa keikasta erillistä keikkapalkkiota.
​Lahtelaisen paikallisradion kolmas paikallisen musiikin joulukalenteri käynnistyy perjantaina 1.12. Aamujobbareissa kello 9.15. Luukku aukeaa uusintana iltapäivälähetyksessä kello 16.15 joka päivä aattoon asti.

Musaluukku 1  
Musaluukku 2  
Musaluukku 3  
Musaluukku 4  
Musaluukku 5  
Musaluukku 6  
Musaluukku 7  
Musaluukku 8  
Musaluukku 9  
Musaluukku 10  
Musaluukku 11  
Musaluukku 12  
Musaluukku 13  
Musaluukku 14  
Musaluukku 15  
Musaluukku 16  
Musaluukku 17  
Musaluukku 18  
Musaluukku 19  
Musaluukku 20  
Musaluukku 21  
Musaluukku 22  
Musaluukku 23  
Musaluukku 24

 

#radiovoima