Samuli Aaltonen

Samuli Aaltonen


Samuli Aaltonen on Radio Nostalgian kanavapäällikkö sekä pitkän linjan radioammattilainen oltuaan äänessä monenlaisilla kanavilla yli 30 vuoden ajan niin Ylellä kuin kaupallisellakin puolella. Edellinen toimipaikka Radio Nova työllisti äijää omien ohjelmien (Kansakunnan Kahvitunti, viikonloppuohjelmisto jne.) lisäksi viimeiset vuodet ohjelmapäällikkönä. 

Nyt Aaltonen on pitkästä aikaa äänessä myös kotikaupungissaan Lahdessa, mistä ura alun perin lähti käyntiin YLEn Lahden Radiossa. Samuli oli myös Rytmiradio Lahden kantava voima ja alkuperäinen ”jäsen”. Omien sanojensa mukaan hän tulee nyt ”takaisin kotiin”, eli radion perinteisten perusasioiden pariin Radio Voiman lähetyksiin. Samulille se tarkoittaa musiikin lomaan sijoitettuja oivaltavia puheita sekä ovelasti muotoiltua ja viihteellistä ajattelemisen aihetta. 

Itsestään Samuli ei osaa kertoa mielestään juuri mitään. Kuitenkin hän sanoo näin:  ”En pysty pelastamaan koko maailmaa, mutta osaan kiristää silmälaseista nämä helvetin pienet ruuvit”.
”Kunnioitan paikallisia perinteitä ja olen aika harras mies. Vierailin juuri sukulaistätien kanssa Hollolan kivikirkossa sytyttämässä kynttilöitä poismenneiden läheisten muistolle. Paluumatkalla puhuttiin siitä, keitä vainajia kukakin oli kirkossa miettinyt. Kerroin sytyttäneeni kynttilän Jimi Hendrixille.”
;)

Samuli Aaltonen on äänessä Radio Voiman perjantaisissa lähetyksissä klo 13 - 17. Luvassa on iloista puhetta runsaan musiikin kera tarjoiltuna. 

#radiovoima